Това коментира пред Нова Нюз вицепрезидентът на Атлантическия клуб и

...
 Това коментира пред Нова Нюз вицепрезидентът на Атлантическия клуб и
Коментари Харесай

Поптодорова: С атентата на Дугина може да се прави опит да се отстрани Путин

 Това разяснява пред Нова Нюз вицепрезидентът на Атлантическия клуб и някогашен дипломат на България в Съединени американски щати Елена Поптодорова.

 

Тя счита, че по-скоро става дума за вътрешна битка на кръговете към Кремъл, в сравнение с директна външна интервенция. " Войната в Украйна не води до средата и се търси различен излаз. Въпросителните остават, само че се намира подобие с атентатите в Чечня. Има препратки и към взрива в Московския спектакъл. Това удостоверява, че става дума за вътрешен развой.

 

Според водещия на " Контракоментар " Асен Генов Александър Дугин е пропагандист на империалистичната теория на Кремъл. " Той не е главен, нито чак толкоз доближен от Путин. Но е в челната тройка на най-кръвожадните. В паркинга, където колата е взривена, влизат единствено хора със специфичен достъп, от службите. Камерите там не са работили. Атентатът е присъединяване на съветските служби ", счита Генов.

 

По думите му комфортна теза на Кремъл е да упрекват украинците за случилото се. " Не звучи нелогично да има вътрешна опозиция на територията на Русия ", изясни той. А по отношение на предварителните избори сподели, че неналичието на секции за идния избор в Украйна, значи занемаряване на общността ни там.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР